top of page
  • Фото автораЮка

Що таке Серце Вардена та Уламок Фундаменталіту?

Оновлено: 27 квіт. 2023 р.

1. Серце Вардена


Кажуть, що в ході експериментів зі створення особистого кишенькового виміру - Бог Магії побудував підземні міста, де намагався відкрити портали у Потойбіччя. Проте через неочікувані аномалії, викликані нестабільною енергетикою, жителі всіх цих міст перетворилися в надприродну плісінь і розрослися по своїй землі, формуючи колективну свідомість. Ця колективна свідомість стала породжувати Варденів - стражів Порталів, наділених нестабільною енергією Потойбіччя.

Інша теорія говорить про те, що підземні міста побудувала Богиня Демонів і заселила туди своїх дітей, аби уберегти їх від людей. Але люди оголосили війну підземним істотам, щоб забрати їхні ресурси та розширити свої володіння. В результаті Богиня дарувала своїм дітям силу, що перетворило їх на Варденів. Відтоді жодна людина не сміла спускатися надто глибоко під землю, а Богиня більше не будувала своїх міст і не заселяла їх своїми дітьми.

Науковці церкви Патрона стверджують, що Вардени - це мутанти, спеціально виведені їхнім Богом для дослідження звукових механізмів.

Божевільні фанатики Четвертого бачать віщі сни зі своїм Богом, що живе у кожному з підземних стражів.

Та як б там не було, відомо одне - у Варденів є Серця. Ці Серця - єдина біологічна матриця, здатна втримати силу чистого Фундаменталіту. А відповідно якщо об'єднати ці два ресурса в правильній пропорції - можна вивільнити божественну енергію. Але така техніка доступна тільки барменам старшої раси.

Що ж вони варять із Сердець Варденів?



2. Уламки Фундаменталіту


Отримавши в своє розпорядження ядро чистої божественної енергії - її потрібно навчитися правильно вилучити, структурувати та активізувати.

Отримавши в руки чистий Фундаменталіт у формі уламку - необхідно правильно каталізувати його силу та помістити у відповідну матрицю для успішної експлуатації.

Без дотримання основних правил використання - це просто кусок древньої матерії, який нічого з себе не представляє, хоч і має колосальний потенціал.

Тільки останні потомки древньої раси з Долини Довгоносих, чиїх предків навчав сам Бог Магії, знають, як зробити з Уламків Фундаменталіту могутні артефакти, наділені надприродними властивостями. Але хто ж їх навчив варити з нього Кров Богів?


А тепер звичною мовою:


Уламки - ви дістанете тільки з Кривавої Ночі.

Шанс невеликий, але він(напевне) є.


Серця - з Варденів.

Якщо виживете у битві :) *за ферми Варденів - бан.



Або обмінявши у торговців в Долині Довгоносиків чи знайшовши схованки послідовників богів.





 Ще ними можна торгуватися з продавцями в Долині Довгоносиків та отримувати унікальні артефакти, що оновляються кожного місяця, мікро-блоки, тваринок і т.д.
(продаж кожного товару тимчасовий і його кількість обмежена)



З цих ресурсів можна скрафтити

Аметистові Обладунки, інструменти, зброю або обміняти їх на Ездес у бармена на спавні.





Що таке Ездес та Благодаті? Читай тут:


Приємної гри! ❤️

135 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page