top of page
  • Фото автораЮка

БЛАГОДАТІ БОГІВ

~БЛАГОДАТІ БОГІВ~


Є кілька способів підкорити собі божественну енергію, силу, що здатна міняти світ: хтось варить Ездес, вивільняючи божественну силу з уламків фундаменталіту і кидаючи таким чином виклик Богам, хтось використовує магію рун для зачарування предметів, витрачаючи на це енергію власної душі, а хтось - молиться, поклоняється та служить...

У кожного з Чотирьох Богів - необмежений запас божественної енергії, завдяки чому вони безсмертні та невимовно могутні. Але кожен з Богів може відділити частинку своєї безкінечної енергії та перетворити її в Благодать. Благодать Богів - це стабільна матерія, що вміщає в собі божественну силу. Якщо ти добре служитимеш своєму Богу - він поділиться з тобою своєю благодатю.

У кожного Бога особлива благодать та дістається вона особливим способом: хтось вимагає від своїх вірян сміливості, хтось мужності, хтось вірності, а хтось... Невідомо чого вимагає четвертий Бог.

Благодать кожного Бога обмінюється на особливі предмети, які створив цей Бог і може застосовуватись у створенні унікальних реліквій, якщо знайти спосіб вивільнити її сили.

Також, якщо зібрати всі чотири Благодаті та об'єднати їх із серцем вардена - можна отримати Благодать Чотирьох. Вона вміщатиме в собі силу кожного Бога та може бути обмінена на Божественних Фамільярів у Посланця Чотирьох Богів. Також Благодать Чотирьох використовується в створенні могутніх реліквій.

Щоб отримати Благодать - потрібно вивчити філософію та особливості свого Бога. Інакшими словами - теологія допоможе вам зрозуміти, за що вам можуть доручити Благодать.


А тепер зрозумілішою мовою:

Тепер з кривавої ночі, в спеціальних структурах, з унікальних мобів і просто за "заслуги" перед Богами ви будете отримувати Благодаті.

Ці Благодаті можна обмінювати на унікальні артефакти, реліквії, аномалії тощо.


У світі існують чотири благодаті богів.


Благодать бога магії


Благодать богині демонів


Благодать бога аномалій


Благодать бога невідомого


Кожну з цих благодать можна дістати своїм унікальним способом:


Благодать бога магія - можна теоретично дістати, якщо принести в жертву зернятка.


Благодать богині демонів - під час кривавих ночей з малим шансом.


Благодать бога аномалій - з унікальних мобів, які спавняться під час катаклізмів, а також при пошуку *аномалій* у світі.


Благодать бога невідомого - уві сні і з нічних мобів з малим шансом.




Усі чотири благодаті конвертуються у

Благодать чотирьох




За її допомогою ви зможете відкривати данжі, купувати Божествених фамільярів та багато чого іншого.


Приємної гри! ❤️

145 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page